dimarts, de febrer 22, 2005

Obertura del nou blog del Consell de Joventut de Riuprimer

Hola a tothom!!!

Primer de tot explicare una mica el que es un blog: mes o menys es com un forum en el qual es poden expressar opinions pero a mes a mes si poden posar fotos. Es a dir, una persona escriu un post i un cop el post es publicat al blog la resta de persones poden fer comentaris sobre aquest post. La veritat tampoc se com va gaire perque es el primer que monto pero es lo que actualment s'esta implantant. A veure que tal anira.

La meva idea es que si penjin els dies de reunio i novetats del consell de joventud ja que aixi a gent que no tingui mail se n'assabenti tambe. A mes si poden posar fotos de festes que s'organitzin.


Apa doncs, queda inagurat el nou blog del consell de Joventut de Riuprimer. Nomes una cosa si l'iniciativa no agarda sempre es pot treure el blog de internet

Adeww

1 Comments:

At 7:44 p. m., Blogger txevi taxvs said...

Està molt bé la idea botey! Menys complicat que fer una web (que seria lo ideal) i gratuït. Per començar, això va millor per la comunicació interna entre nosaltres, la web és de cara al públic general. Seria interessant en aquest sentit potser que només hi poguéssim entrar els membres del consell al blog. Ja en parlarem. Endavant!!

 

Publica un comentari

<< Home

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació