divendres, de febrer 17, 2006

ADHERITS A LA PLATAFORMA "SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR"

ENS HEM ADHERIT COM A ENTITAT A LA PLATAFORMA QUE DEMÀ CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ DE LA SOCIETAT CIVIL CATALANA SOTA EL LEMA: "SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR.

AQUEST ÉS EL MANIFEST:

SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR!
Les entitats i els moviments socials sotasignats, procedents d'una àmplia pluralitat de sectors socials i polítics catalans, volem intervenir en la conjuntura política oberta amb la reforma de l'Estatut i demostrar alhora la nostra preocupació pel clima hostil creat des de diversos cercles antidemocràtics en contra de les legítimes aspiracions polítiques i democràtiques del nostre país. Tot recordant la lluita de l'Assemblea de Catalunya en favor del restabliment de l'Estatut d'Autonomia com a mitjà per exercir el dret a l'autodeterminació, i rememorant també que fa vint-i-cinc anys la nació catalana sortí al carrer davant de l'ofensiva contra l'expressió de la seva identitat, ara veiem necessari tornar-nos a manifestar sota el lema "Som una nació i tenim el dret de decidir!"
Els convocants estem convençuts i convençudes que cal exercir aquest dret per tal de garantir que les polítiques que es duen a terme estiguin d'acord amb les aspiracions i les necessitats del poble català i per tal d'afavorir el progrés social en drets de ciutadania i immigració, drets socials i laborals, llengua i cultura, medi ambient, polítiques de gènere, habitatge, tecnologies de la comunicació, educació, salut i seguretat, entre d'altres. Així mateix, afirmem que cap veritable autogovern és possible sense sobirania fiscal i tributària i sense inversions i infraestructures, relacions internacionals i cooperació.
Perquè som una nació i defensem la nostra identitat, com qualsevol poble hem de tenir el dret a poder decidir lliurement quin és el nostre futur.
Per tant, el que nosaltres decidim, ningú no ho ha de retallar. Per la llibertat i la democràcia, us cridem a tots i totes a sortir al carrer per manifestar-nos dient: "Som una nació i tenim el dret de decidir!"
Plataforma "Pel dret de decidir"
Podeu enviar les vostres adhesions a:adhesions@tenimeldretdedecidir.org

LA MANIFESTACIÓ COMENÇA A LES 17H. A LA PLAÇA D'ESPANYA DE BARCELONA

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació