dimecres, de maig 21, 2008

TROBADA DE CONSELLS DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT LA PLANA

(NÓTÍCIA EXTRETA D'OSONA.COM)

El consells de joves busquen la coordinació entre les entitats de la Mancomunitat

Les associacions juvenils de la Malla, Tona, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Folgueroles, Taradell, Viladrau, Seva, El Brull, Balenyà, Aiguafreda i Sant Martí de Centelles o, el que és el mateix, la Mancomunitat la Plana, estan cridats a participar a la II Trobada de consells de joves que tindrà lloc el cap de setmana del 24 i 25 de maig a Navès (el Solsonès).
La trobada neix del treball conjunt de l’Àrea de joventut d’aquest ens supramunicipal i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i va adreçada a aquelles entitats de joves interessades en conèixer el funcionament dels espais de coordinació associativa. Es tracta que els participants intercanviïn experiències i coneguin el treball d’entitats similars, amb la vista posada a una possible coordinació entre les entitats de la Mancomunitat.
- Díptic de la trobada, 1 (PDF)
- Díptic de la trobada, 2 (PDF)

De fet, els municipis d’aquesta Àrea treballen conjuntament el disseny i l’aplicació de polítiques de joventut, mentre que els consells de joves funcionen en els seus respectius àmbits municipals. El treball a nivell de Mancomunitat permetria, doncs, coordinar activitats, dur a terme actuacions que superin els propis àmbits de treball i que siguin d’interès comú, desenvolupar i mancomunar recursos i, si es considerés convenient, interlocutar amb la Mancomunitat.
Dies: 24 i 25 de maig.
Lloc: Alberg “Rectoria de la Selva” de Navès (Solsonès)
Hora: a partir de les 12 h de dissabte. Presentació de les conclusions: diumenge les 13 h.
Data límit d’inscripcions: 19 de maig.

MÉS INFORMACIÓ:
• Roger López, tècnic territorial per la demarcació de Barcelona del CNJC: 650 33 41 54
barcelona@cnjc.cat
• Mireia Corominas, tècnica de participació i associacionisme de l’Àrea de joventut de la Mancomunitat la Plana: 93 8124167 ext.4

Etiquetes de comentaris: , ,

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació