dimecres, de desembre 13, 2006

ELECCIONS A LA JUNTA DEL CJR

CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS A LA JUNTA DEL CJR

Després de 2 anys de la seva creació, l’actual junta del CJR, ha decidit convocar eleccions per renovar la junta de l’entitat en la seva propera reunió del divendres 12 de gener a les 22h. Tots els membres del CJR estan convocats per tant, a votar els candidats que creguin convenients per a cada càrrec. Evidentment, el CJR és una entitat oberta a joves de 14 a 35 anys, i per tant, si la junta no hi troba cap inconvenient específic, totes les persones del poble entre aquesta franja d’edat, poden demanar de formar-ne part, i obtindre dret a vot i paraula en la reunió convocada.

La junta actual esta formada per: Xevi Rovira, President; Roger Magem, Secretari; Ramon Creus, Vicepresident (Coordinador Comissió de Festes); Elena Montells, Vicepresidenta (Coordinadora Comissió de Cultura i Lletres); Carme Coll, Tresorera; Santi Aguilera (Secretari adjunt); i Pep Parés (Coordinador Comissió Esportiva- President A.E.R).

Us hi esperem a tots per continuar tirant endavant la nostra tasca, la de dinamitzar el jovent, i fomentar l’esport, les festes, tradicions i la cultura en general al nostre poble i contrades.

Atentament, la junta.

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació