dimarts, de juny 19, 2007

PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR JOVE DE VIC. 4-8 JULIOL

Del 4 al 8 de Juliol es celebra la Festa Major Jove a Vic. Aquest any, la versió Jove de la tradicional festa major de Vic te un programa molt complet. Karaokes, bicicletades, torneigs de futbolí, demostracions de BreakDance i hip-hop, etc, etc… A destacar la qualitat dels concerts programats, tal com els de Xerramequ Tiquis Miquis, In-Amazonik, Blue Coconut I més grups que tocaran en l’escenari de Les Barraques. No et despistis i apunta-t’hi a totes les activitats. Recomanació Especial Osonatanga!!!

FESTA MAJOR JOVE DE VIC 2007 (DEL 4 AL 8 DE JULIOL)

Dimecres:-Plaça del pes (Tarda):- Pregó Jove- Passi de video Festa Major Jove 2006-Zona Barraques
(Nit):-GR-Mans (Folk festiu)-Bateria Techno-Nit electrònica (DJ’s per confirmar)

Dijous:-Plaça dels Màrtirs (Tarda):- Torneig de futbolí- Hip-hop i Breakdance- Soundsystem-Zona Barraques
(Nit):- Nit d’improvització: - Karaoke- Xarrupacorrandes- Hip-Hop / Ragga / Reggae…

Divendres:-Plaça dels Màrtirs (Tarda):- Inici Bicicletada en contra l’especulació- Sopar amb productes de la terra- Passi de video-Zona Barraques (Nit intercultural):- Nour (ex - Cheb Balowski)- Xerramequ Tiquis Miquis (Folk electrònic)- In-amazik (Música Bereber)- Se atormenta una vecina (Funk festiu)- Fi de festa amb música a les barraques

Dissabte:-Plaça dels Màrtirs (Matí):-Jocs variats per la canalla-Plaça del pes (Migdia):-Baixada de carretons-Plaça dels Màrtirs (Tarda):- Ball de bastons- Pilota valenciana- Bitlles catalanes- Jocs Bèsties- Música-Plaça del Pes (Vespre):- IV BirraNostrum-Zona Barraques (Nit):- El último ke zierre (Punk)- The Mimmisikous Band (Ska)- Blue Coconut (Metal Progressiu)- Punks & Company (Versions Punk)

Diumenge:-Zona Barraques (Tot el dia): FI DE FESTA

Etiquetes de comentaris:

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació