dimecres, de desembre 12, 2007

CAMPANYA CAGU'M EL PARE NOEL DISSABTE 15 DE 5 A 8 TARDA


SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER: 15 DESEMBRE
DE 17H A 20H AL LOCAL DEL JOVENT


CAGU’M EL PARE NOEL! TALLER DE TIONS
ORGANITZA: CONSELL DE JOVES


I CONCURS DE DIBUIX: CAGUEM EL TIÓ

ORGANITZAT PEL PUNT JOVE DE L'AJUNTAMENT


Fa 5 anys que es va crear aquesta campanya de suport al senyor TIÓ, “CAGUM EL PARE NOEL”, amb la intenció de donar a conèixer i recuperar aquesta figura. La campanya de suport va venir causada per un augment de la presència del Pare Noel com a personatge referent a les festes de Nadal (publicitat, mitjans de comunicació, comerços,...) traient protagonisme a una festa tan nostrada com la “Cagada del TIÓ”.
Des del Consell de Joventut de Riuprimer, continuem sumant-nos a la campanya iniciada pel Casal Català “La Desperta de la Vall del Ges” defensant les tradicions catalanes enfront l’imperialisme cultural que se’ns vol imposar (com també fem amb la Castanyada enfront del “Halloween”).


VINE A FER EL TEU TIÓ:

A SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER EL DISSABTE 15 DE 5 A 8 DE LA TARDA AL LOCAL DEL JOVENT.


BASES I CONCURS DE DIBUIX "CAGUEM EL TIÓ":



1-Aquest concurs és obert al públic infantil, nens i nenes de 6 a 9 anys.


2-El tema estarà relacionat amb la cagada del tió i les tècniques seran lliures.

3-El nom de l’autor es posarà darrera la làmina del dibuix. El full de les bases, amb les dades personals, s’adjuntarà a les làmines de dibuix.


4-Es premiaran 3 dibuixos. El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 30 de desembre a les 12h. Al Local del Jovent, on paral·lelament els patges reials rebran les cartes que adrecen els infants als reis.

5-El jurat estarà format pel regidor de Joventut i Festes, Met Capdevila; el regidor de Cultura i Serveis Socials, Xevi Rovira; la tècnica de joventut municipal, Ester Puig; la monitora del Punt Jove, Pilar Vallmitjana; el president del Consell de Joventut, Santi Aguilera; i Albert Trilla, artista local.


6-Els dibuixos guanyadors passaran a ser propietat del Punt Jove de Santa Eulàlia de Riuprimer. La resta de làmines es podran recollir el mateix dia 30 al finalitzar el lliurament de premis, i restaran exposades al Local del Jovent fins aquesta data.


7-La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases per part de les persones participants. Qualsevol dubte o incidència es resoldrà segons el criteri de l'organització.

Més info de la campanya a: http://www.osona.ca/monogr/tio07/

Etiquetes de comentaris: ,

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació