dijous, de juny 26, 2008

DEMÀ DIVENDRES 27 DE JUNY, ACTE MANCOMUNAT A BALENYÀ DELS CONSELLS DE JOVENTUT

La Buti Farra, primer acte conjunt dels consells de joventut de la Mancomunitat

Demà divendres, dia 27 de juny, se celebrarà a Balenyà La Buti Farra, una festa que inclou un sopar, l’espectacle i música. La vetllada, que es farà a la sala polivalent, començarà a les 21 hores.
La proposta té un significat especial, ja que és el primer acte que organitzen de manera conjunta tots els consells de joventut de la Mancomunitat La Plana, en aquesta ocasió, els de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tona i Viladrau. Es poden adquirir els tiquets per participar-hi a tots els punts joves dels municipis de la Mancomunitat o al recinte de Balenyà, el mateix dia 27.
NOTA DE PREMSA
Els Consells Locals de Joventut de la Mancomunitat es coordinen i organitzen el primer acte conjunt

Els passats 24 i 25 de maig és va celebrar la II trobada de consells locals de joventut organitzada per la Mancomunitat La Plana, El Consell Nacional de Joventut de Catalunya i els consells de joventut de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tona i Viladrau.
Les jornades van tenir dos grans objectius. El primer va ser promoure el coneixement i la cooperació entre els diversos membres dels consells, parlar sobre l’associacionisme i els joves i dels beneficis del treball en xarxa. El segon objectiu va ser la creació d’una nova coordinació entre els diferents moviments juvenils de la Mancomunitat La Plana.
El resultat més significatiu de la trobada va ser la idea de crear una organització en xarxa entre els consells locals (una coordinadora de consells mancomunats) per tal de fer un pas més en la implantació d’aquests en el teixit social dels seus municipis. Per això ja es varen programar les properes sessions per avançar en la realització d’una web per obrir la nova coordinadora de consells mancomunats a la resta d’entitats juvenils i l’execució d’una activitat organitzada per a tots els consells de joventut, que haurà de servir per veure la dinàmica de funcionament i obtenir beneficis econòmics per cobrir despeses.
En aquest últim objectiu s’emmarca la BUTI FARRA, la festa organitzada pels diversos consells de joventut i l’Àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana pel proper divendres dia 27 de juny. La BUTI FARRA, que inclou un sopar, l’espectacle ( monòleg neodadaista surreal a càrrec del riuprimerenc Petits Xous ) i la festa pròpiament dita, començarà a partir de les 21 hores a la Sala Polivalent de Balenyà.
Es poden adquirir els tiquets per participar-hi a tos els punts joves dels municipis de la Mancomunitat La Plana (Aiguafreda, Balenyà, Folgueroles, Mancomunitat La Plana, Muntanyola, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) o a la a Polivalent de Balenyà el mateix dia 27 de juny.
Àrea de Joventut
Mancomunitat La Plana

Etiquetes de comentaris: ,

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació