divendres, de març 27, 2009

V Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià.

Des del Consell de Joves de Riuprimer, us convidem per V any consecutiu a participar als Premis Literaris Pacte dels Vigatans, commemorant els fets del 17 de maig de 1705 a recer de l’ermita de Sant Sebastià, paratge emblemàtic de la plana de Vic.


Enguany, tot i el procés de transformació que està passant pel Consell, amb l'ajut d'Òmnium Cultural d'Osona, hem mantingut la convocatòria d'aquests ja emblemàtics premis literaris, amb les mateixes subvencions que rebiem des de l'any passat com a mínim. Esteu tots convidats a participar-hi, aquí teniu les bases:


V PREMIS LITERARIS PACTE DE SANT SEBASTIÀ

BASES:

Hi podrà concórrer qualsevol persona que no hagi publicat ja dos poemaris o dos llibres de narrativa. Els treballs hauran de ser inèdits, escrits en català i no premiats anteriorment.

Els premis són oberts a les categories següents:

· Infantil: menors de 13 anys. Prosa i poesia. 2 premis, consistents cadascun en un lot de llibres i música, valorat en 70 €.

· Juvenil: de 13 a 17 anys. Prosa i poesia. 2 premis, consistents cadascun en un lot de llibres i música, valorat en 100 €.

· Sènior: majors de 18 anys. Prosa i poesia. 2 premis dotats amb 150 € cadascun.

Extensió: per a les obres de poesia, un únic poema o recull que no excedeixi de 200 versos. Per a les de prosa, un mínim d'una pàgina per a la categoria infantil, i un mínim de 4 pàgines i un màxim de 20 per a les categories juvenil i sènior.

Premi especial Llorenç Tomàs. Amb motiu de l’aniversari del Pacte dels Vigatans a l'ermita de Sant Sebastià. Qualsevol text en poesia o prosa que tingui relació amb la Guerra de Successió o amb Sant Sebastià, ja sigui de ficció o basat en fets històrics. Dotat amb 200 €. Extensió màxima de 200 versos o 20 pàgines en prosa.

Es podran presentar dos treballs com a màxim per modalitat i autor.


Les obres s’hauran de lliurar abans del 4 de maig de 2009, per quintuplicat, mecanografiades en fulls DIN A4 per una sola cara i a doble espai, i dins un sobre tancat on constarà el pseudònim i la categoria en la qual es participa. Dins el sobre s’hi adjuntarà una plica on constaran les dades de l’autor: pseudònim, nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i adreça electrònica.

Adreça de lliurament de les obres:

C/ del Sol, 32.

08505 Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona)

Per a més informació:

658629877

cjriuprimer@gmail.com – www.cjriuprimer.blogspot.com


Els premis seran atorgats per la votació d’un jurat qualificat i representant de les entitats organitzadores.

Veredicte i lliurament de premis: dissabte 16 de maig de 2009, a les 5 de la tarda, a l'ermita de Sant Sebastià.

Les obres guanyadores quedaran en dipòsit del Consell de Joves de Riuprimer, que tindrà el dret de publicar-les per qualsevol mitjà si ho troba escaient. El jurat podrà deixar qualsevol premi desert si ho creu convenient. En cas que es produeixi un problema o qualsevol dubte no contemplat a les bases, el jurat i l'organització decidiran segons el seu criteri. Les obres no guanyadores es podran passar a recollir avisant prèviament al CJR.

Els Organitza:







Hi col·labora:














Patrocina:








Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer






Etiquetes de comentaris:

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació