diumenge, de desembre 04, 2005

REUNIONS, TEATRE, SELECCIONS I PROPOSTES

DIVERSOS TEMES:

1-Falta que s'enviï l'acta de l'última reunió per correu electrònic a tots els membres del consell o com a mínim a l'adreça general del consell i des d'allà s'escamparà, se'm va comunicar que ho havia de fer la Natàlia Aguilera.

2- El secretari Roger Magem i altres membres van assistir aquesta setmana a la reunió de la Comissió Una Nació Una Selecció Osona, per parlar de l'organització de l'autobús per anar a veure la selecció catalana de futbol, que finalment jugarà amb Paraguai el proper 28 de desembre al Camp Nou.
(El Paraguai és el rival de Catalunya al tradicional amistós de futbol de Nadal. Davant la impossibilitat de portar el Camerun, la selecció de futbol jugarà contra el Paraguai, el dia 28, segons ha confirmat a Catalunya Ràdio el president d'aquesta federació sud-americana, Óscar Harrison. Aníbal Ruiz és el seleccionador del Paraguai, que té jugadors com ara Carlos Gamarra, ex de l'Atlètic de Madrid i ara al Brasil; Nelson Valdez, del Werder Bremen; José Cardoso, a Mèxic, i el Toro Acuña, al Deportivo)

3- Aquesta setmana hi ha assaig de pastorets el dilluns i el dimecres a partir de les 21:30 hores.

4- La propera reunió del Consell serà el divendres dia 10 a les 22h. I entre d'altres qüestions a part de les ja mencionades i les no tractades en l'última reunió, caldrà parlar de la possible introducció al poble de la campanya nadalenca "Cagu'm el Pare Noel" iniciada per La Desperta de Torelló, que pretén defensar les tradicions catalanes enfront l'imperialisme cultural que se'ns vol imposar. Es tractaria de muntar tallers de manufactura de tions per canalla i repartir fullets informatius entre d'altres.

1 Comments:

At 1:10 p. m., Blogger txevi taxvs said...

El divendres dia 9 volia dir.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació