divendres, de setembre 30, 2005

Trobada Plataformes i Consells de Joventut. Vic, 8 octubre 2005

Trobada de Plataformes i Consells Locals de Joventut. Vic 2005
- 8 d’octubre de 2005, a les 10.30, a l’alberg Canonge Collell de Vic -


Arreu del territori, diverses associacions juvenils i joves han optat per treballar en xarxa, creant plataformes i consells locals de joventut. La tasca d’engegar una plataforma juvenil d’aquest tipus no és fàcil i sovint ens trobem amb més dificultats que solucions. Al mateix temps, és una tasca necessària per dotar de força l’associacionisme juvenil, i fer més forta i incident la participació dels joves en la vida dels nostres municipis i comarques.

En aquesta trobada de Plataformes i Consells Locals de Joventut, volem crear un espai, de caràcter informal, on conèixer i compartir aquests esforços que joves i entitats juvenils estan fent per tirar endavant el treball en xarxa en el seu municipi o comarca. Hi ha moltes inquietuds, problemes, solucions o estratègies que podem compartir i que poden servir per orientar-nos mútuament en el nostre treball diari.

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, sempre hem cregut que el treball en xarxa de les associacions és la fórmula més vàlida per fer significativa la participació juvenil. Per això creiem que les plataformes i consells locals de joventut també hem de treballar en xarxa, ja que això ens enforteix de cara als nostres objectius comuns, però també ens capacita per afrontar els nostres reptes particulars.

Per començar a treballar conjuntament, hi ha diversos temes que us proposem tractar: La redefinició del l’àrea de participació territorial del CNJC i la definició d’un model territorial de participació juvenil; el procés d’elaboració de la Llei de Polítiques de Joventut de Catalunya i el paper dels Consells Locals; i un nou portal web de participació juvenil. Tota una sèrie d’iniciatives que s’estant posant en marxa i que a les plataformes locals i als consells de joventut ens afecten plentament.

Us adjuntem el programa de la Trobada i un mapa de com arribar-hi. Per confirmar assistència o consultar qualsevol dubte podeu trucar al CNJC: 93 368 30 80 (Roger) o enviar un correu electrònic a territorial@cnjc.net.

Feu-ne difusió. Us hi esperem. Com bé sabeu, per experiència pròpia, la participació és fonamental!Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Tel. 93 368 30 80
territorial@cnjc.net / www.cnjc.net

2 Comments:

At 10:01 p. m., Blogger eric said...

Hi there, just jumping around the blogs looking for some ideas to improve my blog and landed on yours. I like the way you have laid it out. It has given me some good ideas, thanks. My blog isn’t up to much but I have a really good affirmations site. (It helps people achieve their Dreams). Check it out if you get the time :-) Anyway keep up the good work, and I’ll try and get back here soon. Have a really good day.

 
At 10:02 p. m., Blogger Jessica Klarkson said...

Great-grandmother raising three children and sharing the love
One of our frequent commenters here at Blogging Baby recently started a blog because "Blogging Baby's comment boxes are too damn small!" Ann started reading Blogging Baby last year when she bought her computer, ...
Find out how you can buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

 

Publica un comentari

<< Home

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació