dilluns, de juliol 07, 2008

Projecte Jove i artista vols exposar.

Jove i artista, vols exposar?

Per segon any consecutiu, l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana, amb la col•laboració d’alguns estudiants de l’Associació d’Estudiants de l’Escola d’Art de Vic, posa en marxa el projecte “Jove i Artista, vols exposar?” amb la finalitat de donar suport als joves creadors de la comarca d’Osona, especialment als dels municipis de la Mancomunitat.
L’objectiu principal del projecte és donar la oportunitat als joves creadors que encara no han exposat mai les seves obres, o que ho han fet comptades vegades, a que puguin fer-ho a diferents espais dels municipis mancomunats.
- Cartell del projecte (PDF)

La convocatòria està oberta a tots els joves de 16 i 35 anys que practiquin qualsevol branca artística: pintura, escultura, fotografia, disseny gràfic, etc.
Per tal de participar-hi només cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana o amb qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil dels seus municipis (Aiguafreda - Sant Martí de Centelles, Balenyà, Folgueroles, Mancomunitat La Plana, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau) on se’ls facilitaran les bases generals de la convocatòria i la fitxa d’inscripció. El termini per inscriure’s finalitza el 18 de juliol de 2008.
Amb les propostes seleccionades s’organitzarà un cicle d’exposicions que es portaran a terme a locals públics dels municipis d’Aiguafreda, Balenyà, Malla, Muntanyola, El Brull, Taradell, Tona, Folgueroles, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer i Viladrau, des del mes d’octubre de 2008 fins al març del 2009.

Etiquetes de comentaris: ,

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació