dimecres, de setembre 17, 2008

Notícies, Consell Joventut de Barcelona

S'ha presentat la campanya La pel·lícula de la teva vida del Consell de la Joventut de Barcelona, que vol acostar les associacions juvenils de la ciutat als i les joves.

El Consell de la Joventut de Barcelona ha arrencat al plató 9 de l'Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV). La iniciativa va dirigida a les persones joves, per a que participin a les associacions juvenils de la seva ciutat, per a que s'impliquin, s'expressin, construeixin, comparteixin... i vol aprofitar el retorn a les aules com un moment força sensible a replantejaments d'agenda.

S’ha començat amb un càsting de joves que explicaven a càmera de quina manera el fet de participar en una associació els ha canviat la vida. Com formar part de l'esplai, del sindicat o del grup de dansa els havia ajudat a fer realitat el seu guió propi. Us el podeu descarregar aquí.

Les joves i els joves podran contactar amb les diferents organitzacions de la ciutat a través del primer cercador d'associacions juvenils, creat pel CJB, que permet localitzar les associacions juvenils més properes a l'adreça que s'hi indiqui.

Ara bé, el plat fort de la campanya és l'estand del Consell de la Joventut de Barcelona a la plaça de Catalunya, durant la Mostra d'Entitats de les Festes de la Mercè, en què, durant els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de setembre, una variada programació d'activitats permetrà acostar les entitats al públic assistent.

La pel·lícula de la teva vida és una campanya de promoció de les associacions juvenils de la ciutat. A més de fer-ne difusió pels diferents equipaments i instituts de Barcelona, és molt important comptar amb la vostra col·laboració, per a fer arribar la campanya als seus protagonistes, els joves.

Més informació:

www.lapelidelatevavida.cat
Vídeo de promoció de la campanya

Etiquetes de comentaris:

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació