dijous, d’abril 22, 2010

Convocats els VI Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià


Des d’Òmnium Cultural d’Osona i el Consell de Joves de Riuprimer, us convidem per VI any consecutiu a participar als Premis Literaris Pacte dels Vigatans, commemorant els fets del 17 de maig de 1705 a recer de l’ermita de Sant Sebastià, paratge emblemàtic de la plana de Vic

Enguany, degut al procés de transformació que està vivint el Consell de Joves de Riuprimer, Òmnium Cultural d'Osona n'ha entomat directament l'organització, però comptarà amb l'ajut la col·laboració i el suport econòmic del CJR que els va crear. Així, s'ha mantingut la convocatòria d'aquests ja emblemàtics premis literaris, tot i veure's disminuïdes les institucions de les quals rebíem subvenció, però amb la mateixa dotació econòmica que han augmentat les entitats organitzadores.

El jurat està presidit per Víctor Pallàs, vocal d'Òmnium Cultural d'Osona, el secretari és Txevi Rovira, humanista i tècnic de la Demarcació Alt Ter-Garrotxa d'Òmnium Cultural (president fundador del Consell de Joventut de Riuprimer), i també en forma part Pep Paré, dramaturg i professor de llengua i literatura catalana.

El veredicte i lliurament de premis serà el diumenge 16 de maig de 2010 a partir de les 11 del matí a l'ermita de Sant Sebastià de Vic en el marc de la Commemoració del Pacte dels Vigatans i l'Aplec Independentista del Pacte dels Vigatans. (Properament informarem de més detalls sobre els actes del 16 de maig).

Esteu tots convidats a participar-hi, aquí teniu les bases:

Notícia al web d'Òmnium i bases en pdf

Etiquetes de comentaris:

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació