dimarts, de juny 19, 2007

REVETLLA DE SANT JOAN 2007 A RIUPRIMER DISSABTE 23 DE JUNY

REVETLLA DE SANT JOAN



DISSABTE 23 DE JUNY AL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL


-A les 21h botifarrada popular, tot seguit foguera de Sant Joan.


-A les 11 de la nit concert de Pep Sala. (més informació al final)


-A continuació disco mòbil a càrrec de l’Spexen.


-L’entrada anticipada val 10 € i 12 € el mateix dia a taquilla. Inclou botifarrada, coca i llonganissa, el concert i la disco mòbil.



Organitza: EFO-CF Riuprimer; Consell de Joventut de Riuprimer

Col·labora: Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.






Concert de Pep Sala:

La gira de Pep Sala s'atura a Santa Eulàlia de Riuprimer.

Pep Sala i la seva banda van iniciar el mes de desembre a Figueres la gira del seu nou disc “Un petit moment de dubte”. L’espectacle ja ha passat pels principals escenaris de Catalunya.


Pep Sala presenta al públic el seu nou treball, en que segueix el seu camí explorant diverses formacions sonores, amb textures vocals i instrumentals d’arrels diferents. A partir d’aquesta premisa, Sala manté el seu estil i avança explicant històries que es mouen entre les persones i el seu entorn, seguint amb les depurades melodies que el caracteritzen.


Amb grans noms a l’esquena (Sau, La Banda del Bar), Pep Sala segueix el seu camí en solitari amb ‘Un petit moment de dubte’. Darrera aquest nom tan suggerent s’hi amaguen 13 cançons que versen de temes comuns per a tota la societat, com l’amor, la música o l’amistat.En aquest darrer treball l’artista ha abarcat les instrumentacions clàssiques de la música folk i rock, però ampliant-se cap a un univers com el de la música irlandesa, que tan bé coneix.

Sala, havent passat per la major part de funcions dins el món de la música (guitarrista, productor, lletrista, compositor...) torna a centrar-se en la producció i la composició per treure al mercat una obra rodona que reflexa les seves diverses influències alhora que la seva propia forma d’entendre la música des de la creació fins a l’obra definitiva.

Etiquetes de comentaris:

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació