dilluns, de novembre 21, 2005

REUNIÓ ORDINÀRIA, DIVENDRES 25, 22h. (PROVISIONALMENT)

Benvolgudes i benvolguts

Ha arribat un comunicat de la tresorera Carme Coll amb la següent proposta:

El passat Dissabte ens vam trobar alguns a Can Ton i vam dir que seria interessant fer una reunió el Divendres 25.11 per parlar de la reunió que es va fer a l'ajuntament.

Portaré especificat l'estat de tresoreria i així entre tots discutim la situació.
A la reunió del Divendres ja ho portaré tot i us en faré 5 cèntims
-----------------------------------------------------------------------------------
(Jo personalment, -sóc en Xevi- tinc entrades per anar a veure l'Albert Pla a Campdevànol i em fot una mica quedar a les 10... seria avançar la reunió bastant més d'hora o passar-la a dissabte, però si no us va bé, reuniu-vos sense mi, que tampoc passa res).

Els punts de l'ordre del dia serien els següents aproximadament:

- Estat de comptes de la tresoreria.

- Acceptar o posposar la proposta de l'àrea de Joventut de la Manco de reunir-nos amb ells el proper dimarts 29 a partir de les 20:30 del vespre.

- Valoració de la reunió amb l'ajuntament.

- Preparació de la Festa de Cap d'any. (planificació general dels actes, posteriorment la comissió de festes concretarà detalls, horaris de barres, etc.)

- Valoració del pressupost demanat per la impressió de la revista, o possibles alternatives, mida din-a 3, etc. En línies generals... posteriorment la comissió de lletres ho acabarà de concretar.

Xevi Rovira.

p.d. Potser em deixo algun punt de l'ordre del dia, i evidentment l'últim punt sempre són precs i preguntes, si sóc absent a la reunió, que la moderi el Secretari Magem i el vicesecretari Santi Aguilera que faci l'acta i les conclusions i les passi per escrit al correu del Consell.

Free Website Calendars by Bravenet.com View my Online Calendar
Free Calendars by Bravenet.com
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació